вторник, 10 декабря 2013 г.

Модуль 4. Рефлексія
Завдання модуля - навчити планувати формуюче оцінювання, створити перший варіант плану оцінювання, удосконалати цілі та Основні запитання відповідно до Державних освітніх стандартів, створити презентацію основних ідей проекту.
В даному модулі я сформулювала назву проекту, визначилась із формами оцінювання учнів, створила презентацію основних ідей проекту.

4 комментария:

  1. Шановна Вікторія! Спостерігаючи за вами на проекті, можу зробити висновок, що у вас добре виходить. І доказом цього є те,що ви остаточно визначилися у назві проекту, формами оцінювання та створили гарну презентацію до проекту. Це є добре підгрунтя для отримання відмінного результату! Успіхів вам!

    ОтветитьУдалить
  2. Шановна Вікторіє! Я дуже задоволена тим, що Ви визначились з темою, формою оцінювання та створили презентацію. Бажаю творчої наснаги та успіхів у подальшій роботі!!!

    ОтветитьУдалить
  3. Ви цікаву вибрали тему , це дуже важливо щоб вчитель підходив до питань творчо. Це і є основним "штрихом" у роботі вчителя. Бажаю вам більш цікавийх ідей та творчої наснаги.

    ОтветитьУдалить
  4. Вікторіє, судячи з вашої плодотворної роботи, я зробила висновок, що ви впевнено крокуєте вперед до свого майбутнього пректу. Я рада, що ви творчо підійшли до роботи, адже ви обрали гарну тему та визначились з питаннями. Ви маєте гарний потенціал тому ваша робота має повністю розкрити всі цікаві ідеї. Я наполегливо бажаю Вам набратися терпіння , адже воно знадобиться напротязі всієї роботи! Успіхів та творчих наснаг!

    ОтветитьУдалить